Verdernogiets Producties
_Workshop ballonfiguren:

In deze workshop leren kinderen de beginselen van het ballon modelleren. De 3 tot 4 makkelijke figuren worden uitgelegd zodat de kinderen zelf aan de slag kunnen. Ook kunnen ze een klein pakketje erbij kopen om thuis door te oefenen.

 

Heel geschikt voor scholen en natuurlijk ook voor verjaardags feestjes.

De ballonmodeleer workshop word ook maandelijks gegeven op een vaste lokatie in  de stad en er worden ook geregeld balloonjams gehouden waar ballonnenplooiers van elkaar kunnen leren. Vraag naar de data en stuur een mail naar info@verdernogiets.nl.

De ballonmodeleer workshop word ook maandelijks gegeven op een vaste lokatie in  de stad en er worden ook geregeld balloonjams gehouden waar ballonnenplooiers van elkaar kunnen leren. Vraag naar de data en stuur een mail naar info@verdernogiets.nl. - See more at: http://verdernogiets.nl/category/view/workshops#sthash.hvw6pstB.dpuf
De ballonmodeleer workshop word ook maandelijks gegeven op een vaste lokatie in  de stad en er worden ook geregeld balloonjams gehouden waar ballonnenplooiers van elkaar kunnen leren. Vraag naar de data en stuur een mail naar info@verdernogiets.nl. - See more at: http://verdernogiets.nl/category/view/workshops#sthash.hvw6pstB.dpuf
De ballonmodeleer workshop word ook maandelijks gegeven op een vaste lokatie in  de stad en er worden ook geregeld balloonjams gehouden waar ballonnenplooiers van elkaar kunnen leren. Vraag naar de data en stuur een mail naar info@verdernogiets.nl. - See more at: http://verdernogiets.nl/category/view/workshops#sthash.hvw6pstB.dpuf